Egy év alatt ötszörösére nőtt a Magyar Építőipari Szakember Közösség

2017.06.26. Írta:

Egy éve alakult a Magyar Szakember Közösség. Ez idő alatt megötszöröződött a taglétszám és megduplázódtak az igénybe vehető szolgáltatások. Ma 730 tagja van a szervezetnek, egy év múlva 1500 fő a cél.

“A közösségnek két nagyon fontos célja van. Egyik, hogy segítsünk a tagjainknak több bevételt szerezni, csökkenteni a költségeket, valamint fejleszteni a szakmai és cégvezetési tudást. Valamint, hogy kivívjuk a szakmunka és a szakemberek mind nagyobb társadalmi szintű elismerését és megbecsülését” – mondta Markovich Béla ügyvezető.

A szervezet 2016. június 11-én 163 fővel alakult. Mára 733 fő a tagok száma. A tagok által igénybe vehető szolgáltatások száma is megduplázódott. A legnépszerűbb szolgáltatása a Mapei csoportos felelősségbiztosítás, amit ma már közel 200 tag igényelt. Ezen kívül az üzemanyag kedvezménykártya és telefontarifa kedvezmény is népszerű.

A Szakember Közösség ezen felül két nagyrendezvényt és több kisebb szakmai eseményt szervezett, melyen összesen mintegy 800 szakember vett részt.

Tervek:
Júliustól bevezetésre kerül egy tagsági kártya, melyet többek között szerszám, munkaruha állandó kedvezményre tudnak majd felhasználni a tagok. A kedvezmények köre folyamatosan bővül.
Az év második felében elindul az Ideális Mapei Szakember Képzés, mely átfogó szakmai, értékesítési képzést ad a tagok számára. A további tervek között szerepelt, hogy a következő egy évben szeretnék megduplázni és 1500 főre növelni a tagok számát.

Forrás: Mapei Kft. / Hírnévügynökség

Hírek archivum