Egyre népszerűbb a Szakemberközösség

2018.02.05. Írta:

Kétszeresére, 947 főre emelte taglétszámát a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége 2017-ben. Sikeresen bevezetésre került a mesterbiztosítás, valamint az ideális szakemberképzés.

A közösséget a Mapei Kft. hívta életre 2016-ban azzal a céllal, hogy tagjainak segítsen több bevételt szerezni, csökkenteni a költségeket, valamint fejleszteni a szakmai és cégvezetési tudásukat.

A közösség szakmai képzésein 100 fő vett részt 2017-ben. A telefon tarifa kedvezményt 80 fő vette igénybe vette, míg az üzemanyag kedvezmény lehetőségével 162 élt. A legnépszerűbb szolgáltatás a 2017 januárjában indított csoportos felelősségbiztosítási program, a mesterbiztosítás volt, melyet 360 fő vett igénybe.

„Elégedettek vagyunk a múlt évben elért eredményekkel, de 2018-ban még magasabbra tesszük a lécet. Szeretnénk tovább bővíteni a tagjaink számát, emellett több új szolgáltatást vezetünk be” – mondta Markovich Béla, a közösséget életre hívó Mapei Kft. ügyvezetője.

A biztosítási szolgáltatás idén több ponton kedvezően megújul, valamint kibővül a tagok által igénybe vehető kedvezmények köre. 2018 második felében kedvezménykártya kerül bevezetésre, ami kedvezményes beszerzési lehetőségeket ad például szerszámokra, munkaruhára. Emellett folytatódik az Ideális Mapei Szakember képzés, ahol a magas szintű szakmai és alkalmazástechnikai képzések mellett kommunikációt, értékesítést és cégvezetést is tanulhatnak a mesterek.

Február 16-án pénteken kerül megrendezésre a közösség éves rendezvénye a III. Országos Építőipari Szakember Találkozó, melyre több mint ezer szakembert várnak. Az esemény célja, hogy fórumot és fejlődési lehetőséget teremtsen a szakemberek számára. A rendezvény különlegessége, hogy itt kerül átadásra a 2017. Mesterek Mestere díj.

A rendezvényen csatlakozni is lehet a közösséghez, az új tagoknak minden szolgáltatás és kedvezmény a helyszínen igénybe vehető.

További információk a rendezvényről a www.szakembertalalkozo.szakemberkozosseg.hu  oldalon található.

Forrás: Mapei Kft. / Hírnévügynökség

Hírek archivum