Mapei

Elindult a Mesterek Mestere közönségszavazása

2016.10.19. Írta:

Október végéig lehet szavazni, hogy ki kapja Magyarország Mesterek Mestere 2016, közönségdíját. A Mapei Kft. második alkalommal meghirdetett díjára összesen 18 érvényes pályázat érkezett.

A kezdeményezés keretében szakmai és közönségdíj is kiosztásra kerül. Az előbbiről szakmai zsűri, míg utóbbiról közönségszavazás dönt. Szavazni október 30-ig a http://www.mapei.com/adv/HU/Mesterek_Mestere_2016_szavazas/ oldalon lehet, ahol a szakemberek pályázatai megtekinthetők.

A Mapei által alapított díj célja, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját, megmutassa és elismerje a jó példákat, valamint vonzóvá tegye az építőipart a fiatalok számára.

2015-ben a nagykereki Kiss Tamás kapta a közönségdíjat, míg a szakmai fődíjat Filó Mihály, Budapestről.

“Óriási élmény egy ilyen értékes díjat elnyerni és nagy felelősség is egyben. Ezzel a díjjal a nevem és a munkám is felértékelődött... Sok pozitív visszajelzést és dicséretet kaptam eddigi pályám alatt, de most egy kicsit más megvilágításba került az egész életem. Számomra a két kislányom és az ő örömük jelenti a legtöbbet, csodálatos érzés volt hazavinni hozzájuk és a feleségemhez a díjat és megosztani velük az örömöm” – idézte élményeit fel Kiss Tamás.

A Mesterek Mestere díj eredményhirdetése egy díjátadó keretében November 16-án lesz. A díjazottak erkölcsi és anyagi elismerésben továbbá tárgyjutalomban részesülnek a Bosch és a Fix24.hu jóvoltából.

A Mesterek Mestere díjat 2015. év elején alapította a Mapei Kft., melyre minden, munkáját mesteri szinten folytató, ma is aktív kőműves és burkoló szakember pályázhat.

Forrás: Hírnévügynökség

Hírek archivum