Ígylakunk.hu hírlevél

tle newsletter head sarga sotet 600
  2017. 06. 16.  

 

1962_egy_kiserleti_lakotelep_epitese_moszkvaban_a_legmodernebb_technologiaval  

Az oroszok ledózerolják a legrégebbi paneleket

Elfogadta az orosz parlament alsóháza az 1950-60-as években épült ötszintes panelházak lebontásáról és a lakók új otthonokba költöztetéséről rendelkező moszkvai „renoválási” városrendezési törvénytervezet harmadik, végleges változatát. 

Bővebben...

 
 

Rekord mennyiségű munkás hiányzik - az építőiparból is

Idén az első negyedévben 43 ezer betöltetlen álláshelyet jelentettek be a magyarországi cégek a statisztikai hivatal felé, ami rekord magasnak számít. Ebből az építőipar is jelentősen kiveszi a részét.

Bővebben...

 
 

Bontás helyett bővítik a paneleket Ferencvárosban

Felfelé és oldalirányba bővítené a József Attila-lakótelep épületeit a kerület építészeti tervpályázatának nyertese, amivel új irányt mutathat a panelek rehabilitációjához - írja a Világgazdaság.

Bővebben...

 
 

A legdrágább albérletek is elkelnek

Az olcsóbbak mellett kapósak a drága, luxus albérletek is: átlagosan havi 400 ezer forint bérleti díjat kérnek ezekért a fővárosban, de ennek a duplája is előfordul.

Bővebben...

 
 

TONDACH TETŐFEDŐ RANGADÓ 2017

A TONDACH Magyarország Zrt. idén újra meghirdeti pályázatát tetőfedők számára. A pályázatra 2016. augusztus 1. és 2017. október 31. között elkészült, TONDACH kerámia tetőcseréppel fedett és TONDACH kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel nevezhetnek a tetőfedő mesterek.

Bővebben...

 
 
tle newsletter footer 600
 
tle newsletter footer 600
 
Színes, érdekes, tanulságos. Az Ígylakunk.hu blog oldalán bemutatjuk, hogyan lakhatunk a világban.

» www.igylakunk.hu/blogok
   
A lakhatás alapvető emberi szükséglet. Hogy milyen körülmények között lakunk, alapvetően meghatározza az egyén és rajta keresztül az egész társadalom testi-lelki állapotát, életét. Célunk ezzel a honlappal, hogy a hazai problémákra felhívjuk a figyelmet, eloszlassuk a tévhiteket, megoldási javaslatokat mutassunk be.

 
  www.igylakunk.hu | Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE)