Ígylakunk.hu hírlevél

tle newsletter head sarga sotet 600
  2017. 08. 03.  

 

 

Felülvizsgálják a csokot és a lakásáfát

A Családi Otthonteremtési Kedvezményért benyújtott kérelmek száma meghaladta az 50 ezret az idei első hat hónapban. Ugyanakkor vizsgálják a csok további könnyítésének és az újépítésű lakások adásvételét érintő kedvezményes áfakulcs meghosszabbításának lehetőségét is.

Bővebben...

 
 

Folyamatosan nő az újépítésű lakások ára Budapesten

Folyamatosan nő az újépítésű lakások ára, a fővárosban az átlagos négyzetméterár egy év alatt 10 százalékkal, 655 ezer forintra nőtt – olvasható a Cordia Zrt. felmérésében. A lakáspiac sztárjai azonban továbbra is a panelek.

Bővebben...

 
 

A foglalkoztatottak harmada ingázó

Csaknem másfél millió magyar dolgozott a lakóhelyétől eltérő településen a legfrissebb népszámlálási adatok szerint. Budapest, Érd és Dunakeszi bocsátotta ki a legtöbb ingázót, s a legnépszerűbb célpont szintén Budapest volt, ahová 2.087 településről jártunk dolgozni.

Bővebben...

 
 

Két magyar a „Good Practice" városok között

Újbudát és Kazincbarcikát is beválogatták az Európai Unió integrált városfejlesztési programja, az URBACT azon városai közé, amelyek valamely területen egy már jól bevált megoldással tudnak a többi település számára mintául szolgálni.

Bővebben...

 
 

Már csaknem ötvenezer családnak segített a csok

Eddig csaknem ötvenezer családot támogattak a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) segítségével, 126 milliárd forinttal - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának család-, ifjúság- és nemzetközi ügyekért felelős államtitkára.

Bővebben...

 
 
tle newsletter footer 600
 
tle newsletter footer 600
 
Színes, érdekes, tanulságos. Az Ígylakunk.hu blog oldalán bemutatjuk, hogyan lakhatunk a világban.

» www.igylakunk.hu/blogok
   
A lakhatás alapvető emberi szükséglet. Hogy milyen körülmények között lakunk, alapvetően meghatározza az egyén és rajta keresztül az egész társadalom testi-lelki állapotát, életét. Célunk ezzel a honlappal, hogy a hazai problémákra felhívjuk a figyelmet, eloszlassuk a tévhiteket, megoldási javaslatokat mutassunk be.

 
  www.igylakunk.hu | Társaság a Lakásépítésért, Lakásfelújításért Egyesület (TLE)