Google officesnapshots.com

A munkahely a második otthonunk?!

2014.05.26. Írta: Rehák László György

Sok olyan iroda van ami rém unalmas és átlagos, ahol biztosan senki nem szeret dolgozni. Ebben a cikkben határozottan nem ilyenekről lesz szó.

Összeszedtem néhány képet lélegzetelállító dizájnú irodákról, ahol biztosan nem csak dolgoznál, hanem az életed is leélnéd.

iroda Google2Google

Szerencsére nem minden munkahely egyforma, vannak ugyanis olyanok, melyek szellemileg ösztönzik alkalmazottaikat, mások pedig arra buzdítják őket, hogy energetikusak és játékosak maradjanak egy kis extra tartalmat hozzáadva - amúgy is kiváló ötleteikhez. Olyan hatalmas cégeknek (például a Google), ahová csak szuper intelligens, kreatív és általában fiatal embereket vesznek fel, irodáikban is tükrözniük kell a lendületet, és a találékonyságot.

iroda Zynga2

Zynga

Számtalan módja lehet egy olyan munkahely kialakításának, mely a munkatársai igényét, hatékonyságát tartja szem előtt. Van, ahol a dolgozók egész nap számítógép elé kényszerülnek, nekik szükségük lehet egy helyre, ahol megmozgathatják tagjaikat, levezethetik a feszültséget. Másutt ennek éppen az ellenkezőjére van szükség: egy kis ülésre, lazulásra, arra, hogy otthonosan elnyúlhassanak a kanapén. De minden munkahelynél talán az a legfontosabb, hogy a környezet inspirálóan hasson a dolgozóra, a legnagyobb kreativitást előhívva belőle.

Igyekeztem összeszedni a legextrémebb munkahelyeket ábrázoló képeket, melyek olyan egyedi sajátosságokat mutatnak, hogy már-már második otthonnak képzelnénk őket.

Te milyen helyen dolgozol? Ha van valami speciális az irodádban, oszd meg velünk!

 LEGOiroda Lego1

iroda Lego2

DropBox

iroda DropBox2

iroda DropBox1

Facebook

iroda Facebook1

iroda Facebook2

Zynga

iroda Zynga1

Google

iroda Google3

A képek forrásai: officesnapshots.com, customspaces.com

Megjelent: 4258 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. május 29., csütörtök 12:16

Blog archivum