A Wienerberger energiahatékony mintaháza

Építse meg a Wienerberger energiahatékony mintaházát!

2014.02.20. Írta:

Minőségi építőanyagokat, kész építészeti koncepciót és tanulmánytervet és kedvezményeket kínál a Wienerberger az építtető családnak!

Építkezés előtt álló családot keres különleges projektjéhez a Wienerberger. Az mintaház közel zéró energiafelhasználású lesz, havi fűtési költsége pedig nem haladja majd meg a 10 ezer forintot*. A kiválasztott család jelentős kedvezménnyel építhet modern, minőségi és energiatakarékos otthont.

Az energiatudatos otthon nem kerül majd többe a családnak, mint egy új, átlagos családi ház, hiszen a kiválasztott család az építészeti terv, az energetikai számítás, a gazdaságossági elemzés, a szakmai támogatás mellett minőségi építőanyagokat és kedvezményeket is kap. A négyfős család számára ideális, olcsó rezsijű ház Porotherm téglából épül, a már rendelkezésre álló terveket a család telkének megfelelően adaptálják majd.

A ház  - a 2020-tól életbe lépő energetikai előírásoknak megfelelve - közel zéró energiafelhasználású lesz, a tervezéskor az energiahatékonyság, a gazdaságos építési költségek és az élhető lakókörnyezet kialakítása azonos súllyal szerepeltek. Az Ybl-díjas építész, Vincze László által tervezett épület kétszintes és 142 m2-es lesz, a ház fűtését faelgázosító kazán oldja majd meg, energiafogyasztásának legkevesebb negyedét pedig napkollektorok adják.

Kiket keresnek?

Az energiahatékony mintaház programra mindazok jelentkezését várjákk, akik a közeljövőben családi házat szeretnének építeni és rendelkeznek a megfelelő építési telekkel, valamint egy átlagos kivitelezésű családi házhoz elegendő saját erővel. A megfelelő telek megközelítőleg Észak-Dél irányú utcában fekszik, minimális mérete 800 m2, lehetőség van a szabadon álló beépítésre és a 20 fokos hajlásszögű tető megépítésére, a megengedett építménymagasság minimum 5,5 méter.

Mit kap a kiválasztott család?

A jelentős kedvezményeket, korszerű és minőségi építőanyagokat, szakértői támogatást és garanciát, valamint egy teljes, a telekre adaptált építészeti tervet, ami tartalmazza a gazdaságossági elemzést és az energetikai számítást is. 

Ha felkeltette érdeklődését a felhívás és megfelel az alábbi feltételeknek, regisztráljon a www.wienerberger.hu honlapon.

Bővebb információ:

Wienerberger Téglaipari zRt.

1119 Budapest, Bártfai u. 34.

 www.wienerberger.hu

*A fűtési hőigény a 7/2006-os TNM rendelet alapján kalkulálva, fafűtéssel, 12 hónapra átlagolva.

Jelen hirdetés nem minősül sem ajánlatnak, sem pályázati felhívásnak, sem nyereményjátéknak. A Wienerberger további egyeztetések alapján dönt arról, hogy kíván-e a jelentkező családok valamelyikével szerződést kötni. 

Megjelent: 4282 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. március 03., hétfő 09:37

Blog archivum