Korszakváltás az energia-hatékonyságban!

2018.02.22. Írta:

2018-ban is folytatódik a MEHI képzéssorozat, öt régi-új helyszínen

Ha Ön olyan műszaki szakember, akinek szívügye az épületek kivitelezésének minősége, érdemes részt vennie a Magyar Energiahatékonysági Intézet rendezvényén - előadóként is.
A megemelt energetikai elvárások Magyarországon két lépésben kerülnek bevezetésre, 2018-tól és 2021-től. Sok tervezési munkánál már ma a közel nulla energiaszintet kell meglépni, így fontos megbeszélnünk, hogy az energiahatékonyság ösztönzése, az új technológiai követelmények mennyiben befolyásolják a beruházók döntéseit, az üzemeltetők szempontjait, milyen műszaki-technológiai megoldások állnak rendelkezésre.

VAJON MEGÉRI?
• jobb, minőségi energiahatékonysági megoldásba „fektetni”, ha a megtérülés meghaladja az 5 évet?
• Az energetikai előírások szabályrendszere mellé becsatornázzuk az építési törvény és tervezői, illetve kivitelezői felelősséggel kapcsolatos témakört,
• felvázoljuk a KNE teljesítéséhez szükséges megújuló energia bevonási opciókat és a költségoptimalizált szint elérését segítő alternatív megoldásokat,
• tovább erősítjük a gyakorlati példák bemutatását (konkrét beruházási és üzemeltetési mérlegelési szempontok felvonultatása).

Ha érdekli a részvétel, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címre várjuk levelét.

Részletek és további információ: mehi.hu

Megjelent: 1602 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. február 22., csütörtök 15:04

Blog archivum