MKpartners

Minősített szakemberképzéssel a kóklerek ellen

2021.03.12. Írta:

A szakemberhiány, az otthonteremtési és lakásfelújítási támogatások hatására felívelő kereslet miatt megszaporodott a kóklerek száma. A probléma súlyát jelzi, hogy a kóklerek kiszűrése szerepel az ÉVOSZ 2023-ig tartó stratégiájában.

„Tudnál ajánlani egy megbízható, jó szakembert? Szinte mindenki feltette már ezt a kérdést az ismerőseinek. És még így is gyakran lutri, hogy milyen szakembert fogunk ki. Szeretnénk láthatóvá tenni a megbízhatóságot. Nincs más választásunk. Minden eszközzel segítenünk kell az építtetőket és a szakembereket a csalókkal szemben” – mondta Markovich Béla a Mapei Kft. ügyvezetője.

Ennek érdekében indítja minősített szakember képzést a Mapei Kft. A képzésben részt vevő szakembereknek elméleti és gyakorlati képzésen kell részt venniük, majd vizsgán számot adni felkészültségükről. A képzéseken több évtizedes gyakorlattal és különleges tudással rendelkező, ismert szakamberek adják át tudásukat.

A vizsgát eredményesen teljesítő szakemberek két évig jogosultak a „Mapei által minősített szakember” cím és védjegy használatára, például névjegykártyán, ajánlatokon, weboldalon vagy a közösségi médiában. Két év elteltével frissítő képzésekkel a minősítés meghosszabbítható.

A képzésre gyakorló szakemberek jelentkezhetnek. A jelentkezés feltétele, hogy a belépéskor a Magyar Építőipari Szakember Közösség tagjának kell lenni.

A jelentkezés határideje 2010. április 15. Az első képzésen 40 fő vehet részt.

Jelentkezni a https://www.szakemberkozosseg.hu/minositett-szakember címen lehet.

Forrás: Mapei Kft.

Megjelent: 131 alkalommal Utoljára frissítve: péntek, 12 március 2021 14:02

Blog archivum