Újra Budapest1000 a hétévégén

2020.09.15. Írta:

A Budapest100 városi fesztivál idén tíz éves. A jubileumi évben minden eddiginél több ház és közösség jelezte, hogy csatlakozik a programhoz – és ez a tavaszról őszre halasztott új időpontban, szeptember 19-20-án.

„Találkozzunk a Tizediken!” alcímmel. A tizedik Budapest100 újdonsága, hogy most kortól és helytől függetlenül csatlakozhattak az épületek, ahol a lakók szívesen megnyitják a kapukat, hogy a pincétől a padlásig bemutassák ahol élnek és dolgoznak.

Minden ház érdekes! – ez a mindenkori mottónk. Az ingyenes eseménysorozatot önkéntesek és a lakók közösen szervezik. A Százéves házak, Rakpartok, Nagykörút, Terek, Bauhaus100 után a város fesztiválja az épített környezetet és a programokat szervező közösségeket ünnepli.

Tudjuk, hogy biztosítanunk kell azokat a feltételeket, amelyek között a csatlakozó házakban élők és a látogatók, önkénteseink és minden együttműködő biztonságban van. A szeptemberi előírásokat maradéktalanul betartjuk mindannyiunk érdekében.

A Budapest100 a város ünnepe, a hétvége, amikor közelebb kerülnek egymáshoz az ismeretlen ismerősök, a szomszédok és a sokfelől érkező kíváncsi városlakók. Reméljük, így lesz.

Részletes programok: budapest100.hu

Forrás: Budapest100, Tervlap

Megjelent: 614 alkalommal Utoljára frissítve: 2020. szeptember 17., csütörtök 12:39

Blog archivum