Újra: Fókuszban az energia!

2014.10.20. Írta:

Legkönnyebben az energiaköltségeinken spórolhatunk! Hogyan csináljuk? Miből szerezzünk forrást? Hogyan legyünk még hatékonyabbak? Biztosan mindenkit érdekelhetik a jó megoldások.

A vállalati költségcsökkentés leghálásabb területe az energiaköltségek. Hatalmas megtakarítások érhetők el, s ezzel jelentős versenyelőnyre tehetünk szert, ha optimalizáljuk energiaköltségeinket, s fejlesztéseinket is ebbe az irányban valósítjuk meg.

Jelentős energetikai fejlesztésre szánt EU-pályázati források jelennek meg a közeljövőben, melyeket érdemes kihasználni. Ajánlatos az energiaszolgáltatók újabb és újabb ajánlatairól is naprakészen informálódni, s még kis különbségek esetén is azonnal szolgáltatót váltani. Fejlesztéseinknél pedig fontos szempont a környezettudatosság, a felelősségvállalás, s nem utolsósorban a kedvezményes, támogatott forrásszerzési lehetőségek.

A Piac & Profit Konferenciaközpont újabb rendezvényt szervez kis-és középvállalatok döntéshozói részére energiahatékonyság témában. A konferencia második állomásán november 6-án Győrben szó lesz többek közt az energiahatékonysági fejlesztésekre vonatkozó hamarosan induló új uniós pályázatokról, kedvezményes forrásokról, nemzetközi energiatrendekről, passzívházról és könnyen alkalmazható megoldásokról.

Előadóink hasznos tanácsokat, tippeket adnak optimális energiagazdálkodásunkhoz, melyeket szinte azonnal hasznosíthatunk üzletmenetünkben.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, regisztrációhoz kötött.

A részletes program alább letölthető.

További felvilágosítás és információ:
Tel. : (1) 239 - 9597, E-mail : Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Megjelent: 2340 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. november 07., péntek 06:50

Blog archivum