archdaily.com

Úszó hotel katamarán-apartmanokkal

2015.06.23. Írta:

Központi szállodai egységből és önállóan is mozgó katamarán-apartmanokból tervezett hotelt a Salt & Water szerb tervezőiroda. Belvízi használatra szánták, azzal a céllal, hogy a természettel harmóniában pihenhessenek a vízközelben pihenni vágyók.

A katamaránokból átjárón keresztül lehet megközelíteni a központi egységet, amelyen helyet kap a recepció, az étterem, a rendezvényterem, a kávézó és az irodák. A katamarán-apartmanok négyszemélyesek, szalonnal, hajókonyhával, fürdőszobával, tárolóval és alvóhelyekkel. Kialakításuk és óriási ablakaik révén a teljes természetközeli élményt adják. Eltávolodva a központtól a katamaránok vendégei can find and pick their own perfect vacation spot.

Floating hotel with catamaran apartment2

A vendégek a katamaránok fedélzetén pihenhetnek, strandolhatnak, napozhatnak, horgászhatnak, vagy akár ugrálhatnak is a vízbe.

Floating hotel with catamaran apartment3

Floating hotel with catamaran apartment4

Forrás: ArchDaily
Eric Oh. "Salt & Water Design Floating Hotel with Catamaran-Apartments" 14 Jun 2015. ArchDaily. Accesed23 Jun 2015. http://www.archdaily.com/641365/salt-and-water-design-floating-hotel-with-catamaran-apartments/

Megjelent: 2468 alkalommal Utoljára frissítve: kedd, 23 június 2015 11:56

Blog archivum