Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat 2019

2019.05.25. Írta:

A Wienerberger Zrt., mint a Tondach Zrt. jogutódja 2019-ben folytatja a Tondach korábbi tetőfedő pályázatát „Wienerberger Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” elnevezéssel (továbbiakban: Pályázat), 1, 2 millió forint összdíjazással.

A pályázatra a 2016. január 1. és 2019. október 31. között elkészült, a pályázó által „Tondach” tetőcserepekkel fedett és „Tondach” kiegészítőkkel, tuning elemekkel készített, új építésű vagy felújított épületekkel lehet nevezni. A Pályázat tárgya kizárólag olyan épület lehet, amely az előző években a „Tondach Tetőfedő Pályázatán” nem képezte pályázati anyag részét! A nyertesekre a szakmai elismerés mellett vonzó pénzjutalmak is várnak: az összdíjazás 1,2 millió forint, amelyet több helyezett között oszt ki a szakmai zsűri. A pályázatban való részvétel minden tetőfedő számára ingyenes. A pályázat díjkiosztó ünnepségére a hagyományoknak megfelelően nívós helyszínen, várhatóan 2019. december 5-én a siófoki Azúr Hotelben kerül majd sor. (A Wienerberger a dátum és időpont változtatásának lehetőségén fenntartja!)

A pályázat időtartama: 2019. június 1. - október 31.

Pályázati kategóriák

- Húzott cserép kategória;

- Sajtolt cserép kategória.

Minden kategóriában az első öt helyezettet díjazzuk.

Pályázati díjak – mindkét kategóriában:

1. helyezett – bruttó 300 000 Ft pénzjutalom;
2. helyezett – bruttó 200 000 Ft pénzjutalom;
3. helyezett – bruttó 100 000 Ft pénzjutalom;
4-5. helyezett – oklevél.

Különdíjak:
A Wienerberger Zrt. különdíjak kiosztását tervezi az épületek típusa szerint:

- Társasház;
- Családi ház;
- Műemléki felújítás kategóriákban.

A Wienerberger Zrt. a különdíjak megítéléséről és a díjazásról a későbbiekben saját belátása szerint önállóan dönt, e körben fenntartja annak lehetőségét is, hogy nem ítél meg különdíjat.

Pályázat beadása, feltöltése
A pályázatokat a http://tetofedo.tondach.hu  oldalon, a „Tondach Tetőfedő Rangadó Pályázat” menüpontjában tudják feltölteni. A pályázati anyag kizárólag a fentiek szerinti feltöltésessel nyújtható be! 2019-ben a pályázati anyaghoz bármekkora nagyságú kép feltölthető, az online rendszer automatikusan elvégzi a képek lekicsinyítését.

Közvetlen link:
https://tetofedo.tondach.hu/hu/competition/add/ 

Pályázat részletei ITT!

Megjelent: 1168 alkalommal Utoljára frissítve: 2019. május 27., hétfő 10:57

Blog archivum