KÉK

10. Budapesti Építészeti Filmnapok

2017.11.06. Írta:

A Kortárs Építészeti Központ pályázati felhívása a 10. Budapesti Építészeti Filmnapokon való részvételre, építészeti városi és design témájú filmek bemutatására.

Van egy építészeti, városi témájú filmed? Küldd el!

A Budapesti Építészeti Filmnapok 2018. március 8. és 11. között tartandó jubileumi 10. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, műfaji megkötés nélkül.

A Budapesti Építészeti Filmnapok küldetése, hogy párbeszédet teremtsen a filmre inspirációként és eszközként tekintő építészet, valamint az építészethez és a városhoz mint témához forduló film között.A Budapesti Építészeti Filmnapok 2018. március 8-11. között tartandó jubileumi 10. kiadása várja az építészeti, városi és design témájú filmeket, műfaji megkötés nélkül.

Beküldési határidő: 2017. november 15.

A nevezés díjtalan.

A filmek leadásának menete:
1 – Töltsd ki a nevezési lapot
2 – Küldd el a filmed linkjét vagy filmet online fájlküldővel (Dropbox, WeTransfer, MyAirBridge stb.) a következő címre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

További információ: http://filmnapok.kek.org.hu
Kapcsolat: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..