Regisztrálj a 14. Média Építészeti Díjára!

2018.05.18. Írta:

Van egy jó épületed? Van egy jó terved? Akkor ne habozz, hanem szeptember 8-ig regisztráld azt az idei Média Építészeti Díjára!

Érdemes jelölni a projekteket, hiszen idén is rengeteg díj talál gazdára. Emellett a hagyományokhoz híven nemzetközi szakmai zsűri választja ki a finalistákat, akik idén a Művészetek Palotájában mutathatják be munkáikat az év kitüntetett figyelemmel kísért, legjelentősebb építészeti rendezvényén

2018. szeptember 8-ig lehet regisztrálni a Média Építészeti Díjára, a korábban megismert feltételek szerint "TERV" vagy "ÉPÜLET" kategóriában.

Ha már egy, az epiteszforum.hu-n publikált projektről van szó [2017. október 1-től kezdve], akkor csak regisztrálni kell ITT , ha nem, akkor a publikációs anyagokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várják - ehhez kérünk legelőször is töltsd ki a publikációs adatlapot (amit le is tölthetsz és az anyagokkal együtt elküldheted nekünk).

Az anyagokat műleírás és/vagy szöveg *.doc formátumban; a projekt rövid angol nyelvű összefoglalója *.doc formátumban várják; az előzsűri ez alapján fogja értékelni a projektet. 
A fotók/látványtervek: legalább 15-25 db; *.jpg formátumban, 72 dpi; 1200×1200 pixel/db; a tervrajzok: *.pdf, maximum 20 Mb/db formátumban érkezzenek.

Az anyagok beküldésének határideje: 2018. szeptember 8. éjfél!

További információ az Építészfórum honlapján.

Megjelent: 1689 alkalommal Utoljára frissítve: 2018. május 22., kedd 12:23