MKpartners

Az Államkincstár válaszol a lakásfelújítási támogatással kapcsolatos kérdésekre

2021.01.21. Írta:

Rengeteg a kérdés a január 1-jén indult lakásfelújítási támogatással kapcsolatosan, a családügyi miniszter azonban arra kéri az érdeklődőket, hogy ne a Facebook-oldalán tegyék fel a kérdéseket, mert nem tud személyre szabott választ adni.

A Magyar Államkincstárnál viszont működik egy call center, amelyen telefonon is feltehetők az egyéni kérdések, és írásbeli kérdésekre is hamarosan választ kapnak az érdeklődők. A kérdéseket a Magyar Államkincstár oldalán feltüntetett elérhetőségeken lehet közvetlenül feltenni.

A kérelmeket háromféle módon: az Ügyfélkapunk keresztül, a kormányhivatalokban, illetve postai úton lehet benyújtani. Eddig harminc igénylés érkezett be a Magyar Államkincstárhoz átlagosan 1 millió forint támogatási összegre – mondta el Novák Katalin.

Egy friss felmérés szerint a megkérdezettek 64 százaléka tervezi otthona felújítását a közeljövőben, nagy részüknek az otthonfelújítási támogatás és a kamattámogatott kölcsön bevezetésével kíván segíteni az állam – mondja mai Facebook-videójában Novák Katalin.

 Forrás: Portfolio

Hírek archivum