Az Év Zöldtetője és Zöldfala 2014

2014.07.23. Írta:

Keressük 2014 legszebb zöldtetőjét és zöldfalát!
A Zöldtető- és Zöldfal Építők Országos Szövetsége (ZÉOSZ) 11 év után ismét meghirdeti az Év Zöldtető és Zöldfal pályázatát!

Ha terveztél, kiviteleztél, részt vettél zöldtető vagy zöldfal kialakításban és munkádat megmutatnád a szakmának és a nyilvánosságnak, akkor ez a pályázati felhívás Neked szól!

A pályázat célja a hazai zöldtetők és zöldfalak megismerése, elismerése, és bemutatása.

A pályázaton részt vehet minden olyan magán vagy jogi személy, aki az adott magyarországi zöldtető/zöldfal építésben tervezőként, kivitelezőként, fenntartóként, megrendelőként működött közre, vagy annak tulajdonosa.

Pályázati feltételek:
• A zöldtetőnek valamilyen szigetelt tetőn kell elhelyezkednie és legalább 20 m2 összefüggő zöldfelülettel kell rendelkeznie.
• A zöldfal kültéri vagy beltéri homlokzaton kialakított min 5 m2 zöldfelület.
• Az átadástól számított 1,5 éves fenntartási és működési gyakorlattal kell rendelkezniük.
• Amennyiben nem a tulajdonos pályázik, a zöldtető vagy zöldfal pályáztatáshoz pályázónak rendelkeznie kell a tulajdonos írásos engedélyével.

Pályázható kategóriák:
• Zöldtető pályázat: extenzív -, intenzív zöldtető
• Zöldfal pályázat: beltéri zöldfal, kültéri zöldhomlokzat

Nevezési díj:
• ZÉOSZ tagoknak nincs
• tagsággal nem rendelkezőknek: 10.000 Ft/pályamű (mely egyben tartalmazza a fennmaradó időszakra a ZÉOSZ tagságot, és az őszi bécsi tanulmányúton való részvételt)

Szükséges dokumentumok, benyújtandó mellékletek
Postai úton, ajánlott küldeményként: Pályázati adatlap + előírt mellékletei
Online: A pályázati adatlapot + 6 db képet e-mail mellékletként a ZÉOSZ e-mail címére (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) is meg kell küldeni. Képméret: minimum 800×600 pixel

A pályázat beérkezésének határideje: 2014. szeptember 8. hétfő 12:00
Postacím: Friedmann Lajosné
1213 Budapest Szajkó u. 4.
(ZÉOSZ)
E-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Az Adatlap kitöltése nélkül, hiányosan vagy határidő után érkező, valamint a pályázati kiírásnak nem megfelelő pályázatokat a bíráló bizottság érdemi vizsgálat nélkül elutasítja. Hiánypótlásra a pályázat beérkezési határideje után nincs lehetőség.

Hírek archivum