Mesterek Mestere Díj 2016.

2016.03.24. Írta:

Az Mapei Kft. ismét meghirdeti a Mesterek Mestere Díjat, amellyel a kiemelkedő színvonalú munkát végző építőipari szakembereket szeretné elismerni.

Pályázni referenciák, illetve referencia fotók beküldésével lehet, minden munkáját mesteri szinten folytató kőműves és burkoló szakembernek.

A pályázatokat 2016. szeptember 1-ig lehet beküldeni a Mapei Kft. postai vagy email címére MESTEREK MESTERE 2016 megjelöléssel.

A fődíj odaítéléséről a Mapei Kft.-től független zsűri, míg a közönségdíjasokról internetes, nyilvános közönségszavazás fog dönteni.
A díjazottak jelentős erkölcsi és anyagi elismerésben részesülnek.

A pályázatok beküldési helyétől függően megyei fődíjas is kerül kiválasztásra Magyarország Mesterek Mestere fődíjason felül.
A fődíjasok használhatják a Mesterek Mestere 2016 címet, illetve a díjazottak Bosch és Mapei ajándékcsomagot kapnak.
Magyarország Mesterek Mestere 2016 fődíjasa pedig 300.000 Ft készpénzjutalomban részesül.
Támogatónk a Bosch Magyarország Kft.

A díjat a Mapei Kft. 2015-ben alapította, hogy elismerje a kiemelkedő színvonalú munkát nyújtó építőipari szakemberek munkáját.
A Mesterek Mestere Díj évenkénti meghirdetésével szeretne hozzájárulni, hogy javuljon az építő szakmák megbecsülése, és újra vonzóvá váljon az építőipar a fiataloknak. A Mapei Kft. továbbra is mindent megtesz a minőségi munka és az építő szakmák társadalmi megbecsülésének visszaállítása, növelése érdekében.

További információk a pályázatról: mapei.com

Hírek archivum