Módosult a kazáncsere- és a homlokzati nyílászárócsere pályázatok határideje

2014.10.20. Írta:

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Fűtéskorszerűsítés (kazáncsere), illetve a Homlokzati Nyílászárócsere alprogramokat, amelyeknek pályázati benyújtási határidejét az alábbiak szerint módosították.

A 2014. szeptember 22-én meghirdetett kazáncsere alprogramban pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 22-én, 0:00 órától lehet.
A 2014. szeptember 29-én meghirdetett nyílászárócsere alprogramban pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 29-én, 0:00 órától lehet.

A pályázati iránti nagy érdeklődésre való tekintettel, valamint a pályázatok zavartalan, problémamentes benyújtása érdekében, a tárca régiónként eltérő beadási határidőket jelölt meg.

Ennek megfelelően a kazáncsere-pályázatok benyújtására szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, 2014. október 22-e és 2014. november 31-e között vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség.

A nyílásszárócsere-pályázatok benyújtására ugyancsak szakaszosan, az egyes régiók számára egyedileg meghatározott időpontban, 2014. október 29-e és 2014. november 27-e között vagy a forrás kimerüléséig lesz lehetőség.

A pontos határidőket és az egyes régiók számára arányosan rendelkezésre álló forrást a módosított Pályázati Útmutató részletesen tartalmazza.

A részletes pályázati dokumentáció a kormányzati portálon, valamint a pályázatkezelő ÉMI Nonprofit Kft. honlapján (www.emi.hu) érhető el.

Forrás: Nemzeti Fejlesztési Minisztérium

Hírek archivum