Mosdófelújítás szakiskoláknak, a diákok részvételével

2019.04.04. Írta:

Szakiskolák mosdóinak felújítására ír ki pályázatot négy építőipari vállalkozás – jelentették be a Construma Nemzetközi Építőipari Szakkiállításon.

A program keretében szakiskolák pályázhatnak mosdófelújításra. A felújításhoz szükséges segédanyagokat, lapokat, szanitereket a programban résztvevő vállalkozások, a Kerámia-Hungária Team Kft., a Mapei Kft., a Ravak Hungary Kft., valamint a Stavmat Építőanyag Kereskedelmi Zrt. biztosítják. A felújítási munkákat az iskolák diákjai végezik el szakmai gyakorlat keretében.

Ezzel a program szeretnének hozzájárulni a szakember utánpótlás képzéséhez, hogy a diákok valós körülmények között ismerkedhessenek a jövőbeli munkájukhoz szükséges korszerű termékekkel, eljárásokkal.

„Rendszeresen látogatjuk a szakiskolákat, hogy a jövő szakembereit megismertessük az építőipar szépségeivel. Ekkor láttuk, hogy számos iskolában szükség lenne a mosdó felújítására, de nincs rá lehetőség. Ezért döntöttük a program elindítása mellett” - mondta Markovich Béla a gesztor Mapei Kft. ügyvezetője.

Az érintett szakiskolákat levélben tájékoztatják a pályázat feltételeiről. A programra pályázat útján lehet jelentkezni a mapei.com/hu/hu/szakiskola-mosdofelujitas internet oldalon lehet. A program májusban indul. A pályázat benyújtási határideje 2019. június 14.

Mivel a mosdók felújítási munkálatai nagyon eltérőek, a beérkezett pályázatok elbírálása és költségvetésének elkészítése után derül ki, hogy a pályázati keretösszeg hány mosdó felújítására lesz elegendő.

Forrás: Hírnévügynökség

Hírek archivum