„Nagy-Családi-Ház” – építési pályázat 2016.

2015.12.08. Írta:

Két nagycsalád kaphat 5-6 millió forint támogatást lakásépítésének támogatására a WIENERBERGER Téglaipari Zrt., a TONDACH MAGYARORSZÁG Zrt., a SCHIEDEL Kéménygyár Kft., a POLI-FARBE Vegyipari Kft., valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) közös pályázatán. 

A Támogatók és a NOE célja, hogy a jövő generációért érzett társadalmi felelősségvállalás keretében - elismerve a család és a gyermek kiemelkedő szerepét és jelentőségét a társadalom egészében - építési pályázati lehetőséget biztosítsanak a nagycsaládosok részére. A lakáskörülményeik javítására anyagi és természetbeni erőket fordító családok számára és velük együttműködve, a Támogatók e Pályázat keretében természetbeni támogatást nyújtanak.

A Támogatók természetbeni felajánlásait a Wienerberger Téglaipari Zrt. koordinálja.

A PÁLYÁZAT CÉLJA:

A Támogatók és a NOE együttműködése során 2016-ban kettő nagycsalád egyedi építésű, új családi házának építőanyagokkal történő támogatása történhet meg.

TÁMOGATOTTAK KÖRE

Támogatásban részesülhetnek azok a családok, akik
1.1. a saját háztartásukban három vagy több gyermeket nevelnek, s akik közül három nem töltötte be a 21. életévét és legalább két gyermek 14 év alatti
1.2. legkésőbb 2015. január 31-én léptek be a Nagycsaládosok Országos Egyesületének tagjai közé és tagdíjuk 2015 és 2016 évekre is rendezett a pályázat beadásának határidejére.
Nem pályázhatnak azok, akik a NOE bármely szervezetével, munkaviszonyban, munkavégzésre irányuló egyéb jogviszonyban vagy más, a Ptk. szerinti szerződéses jogviszonyban állnak, kivéve az önkéntes szerződés alapján tevékenységet végző NOE tagokat.

A TÁMOGATÁS LEHETSÉGES MÉRTÉKE: 5-6 millió Ft/ család

A PÁLYÁZAT BENYÚJTÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2016. január 15.

A PÁLYÁZAT ELBÍRÁLÁSÁNAK HATÁRIDEJE: 2016. február 15.

További információk, pályázati felhívás és jelentkezési lap letolthető: www.noe.hu

Hírek archivum